OVER ONS

Wie zijn wij en waar staan we voor

Informatie

Opleidingen

 Hoe het begon…

Het is 2006. ZERO Freerunning -oprichter Anton Frederiks rijdt door Dronten als hij in zijn ooghoek twee jongens op een zandbult ziet freerunnen. Al gauw worden ze vrienden en starten ze samen met intensieve trainingen. Als jonge gasten benutten ze elk vrij moment om de vetste tricks te oefenen en de tofste parcours af te leggen.

…en waar we nu staan

Wat begon als een hobby, liep al gauw (positief) uit de hand. In 2015 besloten we wat we bij ZERO hadden opgezet, ook te doen voor andere freerunners in Nederland, opleiden.

Vandaag de dag staat de Freerun Academie met een professioneel team klaar om landelijke de niveau 1 t/m 4 aan te bieden. Onze instructeurs dagen elkaar onderling voortdurend uit om ook zelf te blijven groeien en professionaliseren

De Freerun Academie-Cultuur 

Bij de Freerun Academie vinden we het belangrijk om te werken aan een cultuur waarin iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Sport bindt samen, maar competitie kan ook veel kapot maken. Binnen de Freerun Academie  streven we daarom naar maatwerk voor iedereen. Onze instructies verwachten niet het onmogelijke van je, maar dagen je wel degelijk uit jezelf steeds weer te overtreffen. Zo haal je het meeste uit de lessen, maar ook uit jezelf.

Missie

Freerun Academie biedt bijscholing en opleiding voor zowel beginnende als ervaren docenten. Zelfontwikkeling  door middel van freerunning en fun en de juiste begeleiding 

Steeds meer freerunningverenigingen laten voor freerunners voor de klas staan zonder goeie scholing. Als je het ons vraagt, moet dat veranderen. Freerunning lessen van goed geschoolde freerun-trainers/coaches.  maatschappij!

VISIE – 2025

Binnen nu en drie jaar 1000 freerunners opleiden, zodat ze kunnen assistenten of les kunnen geven in hun eigen woonplaats. Zodat we professionele freerunning lessen in Nederland écht op de kaart kunnen zetten.